Bedrijfswagen ruiten tinten

Bedrijfswagen ruiten tinten

Vraag een offerte aan Telefonisch contact

 

Bedrijfswagen ruiten tinten

Bedrijfswagen tinten ofwel het blinderen van de ruiten van uw bedrijfswagen is een snelle manier om de waarde van uw bedrijfswagen te verhogen. Daarbij geeft het een chique uitstraling, verlaagt het de temperatuur in uw bedrijfswagen en de zonwerende raamfolie houdt het UV straling voor 99 procent tegen. Vervoert u waardevolle spullen in uw bedrijfswagen? Dan zijn deze extra beschermd. Uw apparatuur, gereedschap of laptop(s), zijn veiliger als ze niet zichtbaar zijn voor inbrekers.

Ramen blinderen

Ramen blinderen in het algemeen is precisiewerk. Wij van Ruittinten zijn gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten en bedrijfswagen ruiten. Wij hebben de professionele kennis en ervaring en wij kunnen u goed adviseren. Zo geven wij u graag vrijblijvend advies over het tinten of blinderen van uw ruiten. Wij willen graag dat ons werk aansluit bij uw persoonlijke wensen. Gecombineerd met een persoonlijke service en een vriendelijke sfeer zorgen wij ervoor dat u 100 procent tevreden zult zijn.

Waarom Ruittinten.nl?

Als u uw bedrijfswagen laat tinten of blinderen kunt u bij Ruittinten in ieder geval op het volgende rekenen:

  • ​Wij gaan voor kwaliteit
  • Wij maken uitsluitend gebruik van Sungard folie. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet hij aan alle geldend veiligheidseisen.
  • Wij bieden u garantie. Namelijk 2 jaar op de montage en 5 jaar op de folie.
  • Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom mag u vakwerk verwachten en krijgt u bij ons altijd garantie op de folie en op de montage.
  • Wij bieden u advies op maat

Raamfolie laten aanbrengen

Op het gebied van folie zijn er een aantal soorten om uw bedrijfswagen te blinderen of te tinten. Maar, wat is nou goede ruitfolie voor uw bedrijfswagen? En, wanneer is het chique? De scheidingslijn tussen goed en niet goed is bij ramen blinderen vaak flinterdun. Dat is de reden dat het advies van onze ervaren monteurs een grote rol kan spelen. Wij kunnen raamfolie in principe op elk model bedrijfswagen aanbrengen. Heeft u bijvoorbeeld een bolle achteruit of een speciaal gevormde ruit? Dat is geen probleem. Wij brengen raamfolie zorgvuldig aan en uit één stuk.

Scherpe prijzen voor raamfolie auto

Bij Ruittinten kunt u rekenen op scherpe prijzen. U kunt onze prijzen bekijken op onze website. Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Dat kan ook. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar de prijs voor het blinderen van de ramen van al uw bedrijfswagens?

Vraag een offerte aan

Foto's

Bekijk onze overige diensten