Raamfolie laten aanbrengen

Zijn de computers in uw kantoor vanaf de straat goed te zien? Wordt het vaak erg warm binnen of heeft u liever niet dat de hele buurt bij uw woning naar binnen kan kijken? Raamfolie kan al deze problemen oplossen. Raamfolie houdt de zon en UV straling tegen waardoor de temperatuur daalt.

Warmtewerende glasfolie

Met warmtewerende raamfolie blijven ruimten koel. Dat zorgt ervoor dat uw apparatuur niet te warm wordt, voedsel langer vers blijft en het voorkomt dat uw stroomrekening bij zonnig weer omhoog schiet.

Zonwerende glasfolie

Een klaslokaal waar de zon hinderlijk op het bord schijnt, een vergaderruimte waar u constant met uw ogen moet knijpen of een vervelende reflectie op uw laptopscherm die maar niet weggaat. Door zonwerende folie te laten aanbrengen op uw ruiten worden de nadelen van zonneschijn verholpen.

Afschermende glasfolie

Afschermende raamfolie is matte raamfolie, die het zicht belemmert. Dit kan op allerlei manieren nuttig zijn. Zo zie je het veel terug in badkamers, bij grote ramen in de drukke winkelstraten of bij kantoorpanden. De lichtinval blijft uitstekend door het folie, maar met deze folie bepaalt u zelf wat de buitenwereld te zien krijgt.

Waarom autoruiten tinten met raamfolie

Autoruiten blinderen heeft verschillende voordelen wanneer er raamfolie wordt aangebracht. Ten eerste wordt 99% van de UV straling tegengehouden door folie waardoor de temperatuur in de auto daalt en de airco minder hard hoeft te werken. Autoraamfolie geeft uw auto een betere look waardoor de waarde van uw auto stijgt. Tot slot, wanneer u de autoruiten gaat blinderen neem de kans op inbraak af doordat uw waardevolle spullen minder in het zicht liggen. De auto blinderen heeft dus verschillende voordelen waardoor het een investering is die u gelijk terugverdient.

Hoe werken wij met raamfolie?

Misschien twijfelt u over de juiste foliesoort, wilt u tips van een deskundige of wilt u weten hoe uw folie jarenlang mooi blijft. Bij ruittinten.nl kunt u met iedere vraag terecht voor raamfolie. Ruittinten.nl streeft naar een perfect resultaat. Dat is meer dan alleen vakwerk leveren. Dat betekent ook dat we u adviseren, met u meedenken en flexibel zijn wanneer dat gevraagd wordt.
Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten