Zijn de computers in uw kantoor vanaf de straat goed te zien? Wordt het vaak erg warm binnen of heeft u liever niet dat de hele buurt bij uw woning naar binnen kan kijken? Raamfolie kan al deze problemen oplossen. Raamfolie houdt de zon en UV-straling tegen, waardoor de temperatuur niet stijgt.

HOE WERKEN WIJ MET RAAMFOLIE?

Twijfelt u over de juiste folie? Of wilt u tips over het onderhoud? Bij Ruittinten kunt u met iedere vraag over raamfolie terecht. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw raamfolie goed en strak bevestigd wordt. Ruittinten streeft naar een perfect resultaat. Dat is meer dan alleen vakwerk leveren. Dat betekent ook dat we u adviseren, met u meedenken en flexibel zijn indien dat nodig is. Na de montage heeft u bij ons nog twee jaar garantie op de montage en vijf jaar garantie op de folie.

SOORTEN GLASFOLIES

Van autoruiten tot kantoorruiten, glasfolie is op verschillende plekken te bevestigen. Elk type raamfolie heeft zijn eigen functie:

  • Warmtewerend glasfolie – Warmtewerend folie zorgt ervoor dat de ruimten koel blijven, uw apparatuur niet te warm wordt en ook voedsel langer vers blijft.
  • Zonwerend glasfolie – Een klaslokaal waar de zon hinderlijk op het bord schijnt, een vergaderruimte waar u constant met uw ogen moet knijpen of een vervelende reflectie op uw laptopscherm. Zonwerende folie voorkomt de reflectie van de zon en andere nadelen van zonneschijn, zoals UV-straling.
  • Afschermend glasfolie – Deze matte raamfolie vermindert zicht. Dit is veel terug te zien in badkamers en op grote ramen in drukke winkelstraten of kantoorpanden. Met afschermend glasfolie bepaalt u zelf wat de buitenwereld ziet en blijft de lichtinval goed.
  • Uv werend – reduceerd de hoeveelheid uv stralen. Verminderd de verkleuring van het interieur. Dit zorgt voor een langere levensduur van meubels en vloer. Tevens haalt dit de direct voelbare brandwarmte weg.
  • Veiligheidsfolie – transparante folie die gebruikt word om inbraak in etalages en showrooms te weren. Ook wordt deze in de voedselbrache gebruikt om te voorkomen dat er mogelijke glassplinters in etenswaren terecht komen.
  • Isolerende folie vanaf 1 januari wordt het verplicht om op kantoorruimtes een energielabel te hebben. Om aan het juiste label te komen, kunnen wij ramen plakken met een gecertificeerde folie.

WAT KOST RAAMFOLIE LATEN AANBRENGEN?

Het plaatsen van raamfolie wordt op maat gemaakt. De kosten hiervan kunnen daarom verschillen. Misschien twijfelt u over de juiste foliesoort, wilt u tips van een deskundige of wilt u weten hoe uw folie jarenlang mooi blijft. Bij ruittinten.nl kunt u met iedere vraag terecht voor raamfolie. Ruittinten.nl streeft naar een perfect resultaat. Dat is meer dan alleen vakwerk leveren. Dat betekent ook dat we u adviseren, met u meedenken en flexibel zijn wanneer dat gevraagd wordt.
Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten