Bmw Ruiten Geblindeerd Ramen

BMW ramen blinderen

Ruittinten heeft met 10 jaar ervaring al veel verschillende typen BMW-ramen geblindeerd. Hierbij gaan wij zeer vakkundig en nauwkeurig te werk. Wilt de ramen van uw BMW stationwagen, SUV, Sedan, Coupé of  Cabriolet laten verduisteren? Voor het blinderen van de ramen van uw BMW bent u bij Ruittinten aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring en deskundigheid garanderen wij dat u optimaal kunt genieten van alle voordelen die het blinderen van uw BMW ramen biedt.

Voordelen BMW ramen blinderen

Het blinderen van de ramen van uw BMW heeft een aantal grote voordelen. Geblindeerde ruiten werken onder andere zon- en warmtewerend. De glasfolie die wij gebruiken houdt 99% van de schadelijke UV-straling buiten uw auto en weert de warmte van de zon. Daarnaast verkleinen geblindeerde ramen de kans op inbraak aanzienlijk. Dieven die hun oog laten vallen op uw BMW kunnen namelijk niet meer in uw auto kijken. Uw waardevolle items zijn dus beter beveiligd. Tot slot krijgt ook uw gehele BMW een chiquere uitstraling wanneer u kiest voor onze raamfolie. Wij beplakken uw autoglas met folie zonder bubbels of andere oneffenheden. U mag vakwerk van ons verwachten. Bovendien werken wij uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Tevens kunnen wij u, wanneer nodig, adviseren over het soort folie dat het beste bij uw BMW-model past.

Ieder model BMW ramen blinderen

Wij hebben ervaring met het tinten van ruiten van de volgende modellen BMW:

  • BMW 1 t/m BMW 7 serie
  • BMW M serie
  • BMW I
  • BMW X serie

In onze galerij wordt een aantal BMW’s getoond die wij de afgelopen jaren hebben geblindeerd. Uw BMW ramen blinderen kunt u met een gerust hart aan onze monteurs overlaten. Zij werken altijd professioneel, efficiënt en zorgvuldig. Ook geven wij u tips mee waarmee u zelf uw geblindeerde ramen jarenlang mooi kunt houden. Wij streven altijd naar perfecte resultaten. Daar hoort in onze ogen ook een goede nazorg bij. Deze mag u dan ook van ons verwachten.

Prijzen

Onze prijzen zijn per type BMW verschillend en hangen af van uw wensen. Bij Ruittinten bieden wij aantrekkelijke prijzen in combinatie met hoogwaardige kwaliteit. Dit kunnen wij aanbieden door onze jarenlange ervaring en bekendheid binnen deze branche. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van:

  • 2 jaar garantie op de montage.
  • Maar liefst 5 jaar garantie op de folie.
  • Snelle, persoonlijke en kwalitatieve service, óók in de avonduren en op zaterdag.
  • De mogelijkheid tot BMW ramen blinderen op locatie. Voor een optimaal resultaat is een stofvrije ruimte van essentieel belang.

Aangezien ramen blinderen altijd op maat is, werken wij met persoonlijke offertes. Wilt u weten wat de kosten zijn van het blinderen van uw auto? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten