Ramen blinderen van uw auto? Dat doen wij bij Ruittinten met vakmanschap. Het tinten van auto ruiten vereist de nodige ervaring en professionele kennis. Wij adviseren u graag om het beste resultaat te behalen dat voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig kwalitatief folie dat jarenlang mooi blijft.

VOORDELEN RAMEN BLINDEREN

Ramen blinderen brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste heeft een auto met geblindeerde ramen een chique uitstraling, waardoor de waarde van uw auto stijgt. Daarnaast houdt ons raamfolie voor 99 procent UV straling tegen. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in de auto daalt, erg prettig tijdens die warme zomer dagen. Tenslotte liggen gereedschap, elektronica en andere persoonlijke bezittingen een stuk veiliger in uw auto.

WAAROM KIEZEN VOOR RUITTINTEN?

Wanneer u ervoor kiest om uw autoramen te blinderen bij Ruittinten kiest u voor:

  • De beste prijs kwaliteitverhouding – Wij werken enkel en alleen met Sungard folie. Sungard folie is zeer kleurvast en krasbestendig, daarnaast voldoet de folie aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Garantie – Wij zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in ons vak. U krijgt bij ons vakwerk en garantie op zowel montage als folie.
  • Advies op maat – Er zijn diverse manieren voor het tinten van uw auto ruiten. Het is daarom noodzakelijk u te laten adviseren om zo het mooiste resultaat te behalen.

KOSTEN RAMEN BLINDEREN

Door onze ervaring en bekendheid in deze branche is het voor ons mogelijk om aantrekkelijke prijzen aan te bieden in combinatie met hoogwaardige kwaliteit. De prijs van autoruiten blinderen verschilt per merk en per model. Een blindering moet op maat zijn, daarom werken wij met persoonlijke offertes. Wilt u een blindering op maat? Ook dat doen wij bij Ruittinten. Voor een blindering op maat werken wij met persoonlijke offertes. Benieuwd naar de kosten om uw autoruiten te laten tinten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

VRAGEN OVER AUTORUITEN BLINDEREN?

Tegenwoordig is veel mogelijk als het gaat om het blinderen van autoramen. De blindering moet naast uw wensen ook voldoen aan een aantal eisen van de overheid. Bij Ruittinten beschikken wij over de juiste expertise om u goed te adviseren over het blinderen van ruiten. Heeft u vragen omtrent de wetgeving van het tinten van auto ruiten? Of bent u benieuwd wat Ruittinten voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons of vraag een offerte aan.

Bekijk onze overige diensten