Glasfolie aanbrengen

Wilt u privacy in uw pand? Of wordt uw woning te warm? Wij begrijpen het allemaal. Ruittinten helpt u door het aanbrengen van glasfolie op uw ramen. Of het nu gaat om de ramen van uw woning, kantoor of auto, u bent altijd van harte welkom bij Ruittinten. Glasfolie zorgt ervoor dat de temperatuur binnen niet stijgt, omdat het de zon- en UV-straling tegenhoudt.

Glasfolie Aanbrengen

Aanbrengen van verschillende soorten glasfolie

Ruittinten heeft diverse soorten glasfolie in huis om op uw ramen aan te brengen. Iedere soort glasfolie heeft een afzonderlijke rol:

  • Afschermend glasfolie – Heeft u liever geen mensen die binnen kunnen kijken, dan is dit glasfolie een aanrader. Hiermee kan het zicht verminderd worden. Deze glasfolie komt vooral voor in badkamers of drukke winkelstraten.
  • Warmtewerend glasfolie – Heeft u last van de warmte binnen uw pand? Dan is dit glasfolie een perfecte oplossing. Dit glasfolie zorgt ervoor dat de temperatuur binnen niet stijgt.
  • Zonwerend glasfolie – Heeft u last van de zon op het kantoor of in een vergaderruimte, waardoor u het scherm of bord niet goed kunt zien? Dan is dit glasfolie ideaal in uw situatie. Dit glasfolie voorkomt de reflectie van de zon en houdt uv-straling tegen. Daarom zult u met dit glasfolie nooit meer last van de zon hebben.

Hoe werkt glasfolie aanbrengen

Bij Ruittinten heeft u diverse keuzes aan glasfolie. Ieder glasfolie is van uiterste kwaliteit, omdat wij voortdurend streven naar een perfect resultaat. Mocht u twijfelen over het juiste glasfolie? Geen probleem, wij denken graag met u mee en geven u advies over onze glasfolies. Bij ons heeft u standaard vijf jaar garantie op het glasfolie en daarnaast heeft u na het aanbrengen van het glasfolie ook nog eens twee jaar garantie op de montage.

Kostenplaatje glasfolie aanbrengen

De kosten van het aanbrengen van glasfolie variëren. De kosten zijn afhankelijk van de maat die voor u moet worden geplaatst. Het is voor ons mogelijk om aantrekkelijke prijzen aan te bieden door onze bekendheid en jarenlange ervaring in deze branche. Omdat glasfolie aanbrengen altijd op maat wordt gedaan, werken wij met persoonlijke offertes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Ruittinten?

Als u kiest om op uw ramen glasfolie te laten aanbrengen bij Ruittinten, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Advies op maat;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Jarenlange garantie.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan!

Bekijk onze overige diensten