Autoruiten tinten

Autoruiten tinten, oftewel het blinderen van autoruiten, is een slimme en snelle manier om de waarde van uw auto te verhogen. Het goed tinten van ramen geeft een chique uitstraling, verlaagt de temperatuur in de auto, houdt UV straling voor 99 procent tegen en beschermt waardevolle spullen in uw auto. Gereedschap, laptops of telefoons zijn immers een stuk veiliger wanneer ze niet zichtbaar zijn. Autoruiten tinten en blinderen wordt gedaan door het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardige folie waardoor de autoruit donkerder wordt.

Autoruiten blinderen bij Ruittinten.nl

Een auto blinderen is precisiewerk, en vraagt om degelijke kennis en ervaring.  Omdat er nogal wat mogelijkheden zijn op dit gebied, speelt advies een belangrijke rol. Wij geven u graag vrijblijvend advies over ramen tinten of het blinderen van uw ruiten. Op deze manier sluiten wij precies aan op uw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Waarom Ruittinten.nl

  • Kwaliteit
  • Wij maken uitsluitend gebruik van Sungard folie. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet hij aan alle geldend veiligheidseisen.
  • Garantie
  • Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom mag u vakwerk verwachten en krijgt u bij ons altijd garantie op de folie en op de montage.
  • Advies op maat
  • Wij geven advies op maat wanneer u de ramen van uw auto wilt blinderen. Ramen blinderen is onze specialiteit.

Raamfolie laten aanbrengen

Er zijn nogal wat soorten autoraamfolie om uw ruiten mee te blinderen of te tinten. Wat is nu de goede autoruitfolie voor uw auto? Past deze bij de kleur van uw wagen? Wanneer is het chique? Wanneer is het ordinair? Bij autoruiten tinten is de scheidslijn tussen goed en niet goed flinterdun. U krijgt daarom altijd advies van onze ervaren monteurs. In principe kunnen wij autoraamfolie aanbrengen op ieder model en wij leveren altijd maatwerk. U heeft bijvoorbeeld een bolle achterruit of een speciaal gevormde ruit? Geen probleem. Wij brengen de autoraamfolie zorgvuldig aan en uit één stuk.

Scherpe prijzen voor getinte autoramen

Voor perfect getinte autoramen en scherpe prijzen kunt u terecht bij Ruittinten. Wij beschikken over de beste autoraamfolie voor elke auto. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor de prijs voor het blinderen van autoruiten.

Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten