Autoruiten tinten is een slimme en snelle manier om de waarde van uw auto te verhogen. Het goed tinten van autoruiten zorgt voor een chique uitstraling van uw auto en het verlagen van de temperatuur. Ook zijn laptops en telefoons een stuk veiliger, deze zijn namelijk niet meer zichtbaar door de blindering. Tevens levert het ook een hoger comfort op omdat u niet meer verblind wordt door auto’s achter u. Autoruiten tinten en blinderen wordt gedaan door het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardige folie. Neem gerust een kijkje in onze galerij, om te zien hoe we te werk gaan!

Waarom een autoruit tinten bij Ruittinten?

Bij het tinten van een autoruit draait het om precisiewerk. Het vraagt om degelijke kennis en ervaring. Door de verschillende mogelijkheden op dit gebied speelt advies een belangrijke rol bij het behalen van de mooiste resultaten en voldoen aan de eisen. Op deze manier sluit ons werk precies aan op uw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

  • Vakwerk – Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak.
  • Garantie – Wij leveren 2 jaar garantie op montage en 5 jaar garantie op folie.
  • Beste raamfolie  – Wij werken uitsluitend met Madico Window Films. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet Madico aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Advies op maat.
  • Totaaloplossing in het tinten van ruiten door ons dienstenpakket.

Hoe autoruiten tinten?

Wat is nu de goede autoruitfolie voor uw auto? Past deze tint bij de kleur van de auto? U krijgt altijd advies van onze ervaren monteurs. Het aanbrengen van autoraamfolie doen wij in principe op ieder model auto. Heeft u bijvoorbeeld een bolle achterruit of een speciaal gevormde autoruit die u wilt laten tinten? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij brengen de folie zorgvuldig aan en zorgen dat deze uit één stuk bestaat. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan en zorgen graag voor het tinten van uw autoruiten.

Gecertificeerd

Vanwege de verkeersveiligheid stelde de overheid een aantal voorwaarden in omtrent getinte ruiten. Zo is folie op de voorruit in Nederland verboden. Raamfolie op de achterruit, achterportieren en voorportieren is wel toegestaan. Deze eisen zijn gesteld, omdat oogcontact met andere weggebruikers bijdraagt aan de verkeersveiligheid. Bij Ruittinten zijn wij op de hoogte van de wetgeving rondom ramen tinten. Om deze reden zijn wij een gecertifieerd om uw autoruiten te tinten. Mocht u vragen hebben over deze voorwaarden dan helpen wij u graag.

Certificaat Autoruit Tinten

 

Voorportieren laten tinten?

Het voordeel van het tinten van de voorportieren zijn ideaal voor de bestuurder. De folie voor de voorportieren is namelijk

  • Uv werend reduceert de hoeveelheid uv-straling die in de auto valt; vermindert de verkleuring van het interieur, wat zorgt voor een langere levensduur van de bekleding.
  • Veiligheidsfolie om inbraak te weren
  • Warmtewerend – dit zorgt ervoor dat de auto koel blijf
  • Voorzien van certificaat – voldoet aan de geldende veiligheidsregels en -eisen

Raamfolie laten aanbrengen

Er zijn nogal wat soorten autoraamfolie om uw ruiten mee te blinderen of te tinten. Wat is nu de goede autoruitfolie voor uw auto? Wanneer is het chique? Wanneer is het ordinair? Bij autoruiten tinten is de scheidslijn tussen goed en niet goed flinterdun. U krijgt daarom altijd advies van onze ervaren monteurs. In principe kunnen wij autoraamfolie aanbrengen op ieder model en wij leveren altijd maatwerk.

Wat kost autoruiten tinten?

Voor perfect getinte autoramen en scherpe prijzen kunt u terecht bij Ruittinten. Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom krijgt u bij ons garantie op zowel montage als de folie. Wij beschikken over de beste autoraamfolie voor elke auto. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor een prijsindicatie voor het blinderen van autoruiten.

Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost het blinderen van mijn autoruiten?

De prijs van het tinten van uw autoruiten is vanzelfsprekend afhankelijk van zowel het soort auto dat u heeft , als welke ruiten u wilt laten tinten. Bekijk de prijzenlijst en vraag een offerte aan als u geïnteresseerd bent. We tinten alle merken auto’s.

Mogen mijn autoruiten volledig geblindeerd worden?

Nee, dat mag niet. De voorruit en de voorste twee zijruiten van een auto moeten minimaal 55% van het licht door laten. Dit noemen we ook wel de minimale lichtdoorlatendheid. De lichtdoorlatendheid van de achterruit en de twee achterste zijruiten mag wel lager zijn dan 55%, mits uw auto zowel links als rechts een buitenspiegel heeft. Op de website van de overheid vindt u meer informatie.

Hoelang zijn jullie bezig met het blinderen van mijn autoruiten?

Dat verschilt per auto. Vaak zijn we 2,5 tot 5 uur bezig met het tinten van uw autoruiten. Dat betekent dat u uw auto in de meeste gevallen niet langer dan een dag kwijt bent.

Bekijk onze overige diensten