Autoruiten tinten is een slimme en snelle manier om de waarde van uw auto te verhogen. Het goed tinten van autoruiten zorgt voor een chique uitstraling van uw auto en het verlagen van de temperatuur. Ook zijn laptops en telefoons een stuk veiliger, deze zijn namelijk niet meer zichtbaar door de blindering. Tevens levert het ook een hoger comfort op omdat u niet meer verblind wordt door auto’s achter u. Autoruiten tinten en blinderen wordt gedaan door het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardige folie.

Waarom een autoruit tinten bij Ruittinten?

Bij het tinten van een autoruit draait het om precisiewerk. Het vraagt om degelijke kennis en ervaring. Door de verschillende mogelijkheden op dit gebied speelt advies een belangrijke rol bij het behalen van het mooiste resultaten en voldoen aan de eisen. Op deze manier sluit ons werk precies aan op uw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

  • Vakwerk – Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak.
  • Garantie – Wij leveren 2 jaar garantie op montage en 5 jaar garantie op folie.
  • Beste raamfolie  – Wij werken uitsluitend met Madico Window Films. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet Madico aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Advies op maat.

Hoe autoruiten tinten?

Wat is nu de goede autoruitfolie voor uw auto? Past deze tint bij de kleur van de auto? U krijgt altijd advies van onze ervaren monteurs. Het aanbrengen van autoraamfolie doen wij in principe op ieder model auto. Heeft u bijvoorbeeld een bolle achterruit of een speciaal gevormde autoruit die u wilt laten tinten? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij brengen de folie zorgvuldig aan en zorgen dat deze uit één stuk bestaat. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan en zorgen graag voor het tinten van uw autoruiten.

Gecertificeerd

Vanwege de verkeersveiligheid stelde de overheid een aantal voorwaarden in omtrent getinte ruiten. Zo is folie op de voorruit in Nederland verboden. Raamfolie op de achterruit, achterportieren en voorportieren is wel toegestaan. Deze eisen zijn gesteld, omdat oogcontact met andere weggebruikers bijdraagt aan de verkeersveiligheid. Bij Ruittinten zijn wij op de hoogte van de wetgeving rondom ramen tinten. Om deze reden zijn wij een gecertifieerd om uw autoruiten te tinten. Mocht u vragen hebben over deze voorwaarden dan helpen wij u graag.

Certificaat Ruittinten2011

 

Voorportieren laten tinten?

Het voordeel van het tinten van de voorportieren zijn ideaal voor de bestuurder. De folie voor de voorportieren is namelijk

  • Uv werend reduceert de hoeveelheid uv-straling die in de auto valt; vermindert de verkleuring van het interieur, wat zorgt voor een langere levensduur van de bekleding.
  • Veiligheidsfolie om inbraak te weren
  • Warmtewerend – dit zorgt ervoor dat de auto koel blijft
  • Voorzien van certificaat – voldoet aan de geldende veiligheidsregels en -eisen

Raamfolie laten aanbrengen

Er zijn nogal wat soorten autoraamfolie om uw ruiten mee te blinderen of te tinten. Wat is nu de goede autoruitfolie voor uw auto? Wanneer is het chique? Wanneer is het ordinair? Bij autoruiten tinten is de scheidslijn tussen goed en niet goed flinterdun. U krijgt daarom altijd advies van onze ervaren monteurs. In principe kunnen wij autoraamfolie aanbrengen op ieder model en wij leveren altijd maatwerk.

Wat kost autoruiten tinten?

Voor perfect getinte autoramen en scherpe prijzen kunt u terecht bij Ruittinten. Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom krijgt u bij ons garantie op zowel montage als de folie. Wij beschikken over de beste autoraamfolie voor elke auto. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor een prijsindicatie voor het blinderen van autoruiten.

Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten