Autoruiten tinten

Met onze ruime ervaring zijn wij inmiddels expert te noemen op het gebied van Mercedes ramen blinderen. In principe blinderen wij de ruiten van alle modellen van Mercedes; van de E-klasse cabriolet tot de GLE-klasse SUV. Kijk gerust in onze galerij om eerdere werken te zien!

AUTORUITEN TINTEN

Autoruiten tinten heeft een aantal grote voordelen. Zo werkt het onder andere zon- en warmtewerend. De glasfolie die wij gebruiken houdt 99% van de schadelijke UV straling buiten uw auto en weert daarnaast ook de warmte van de zon. Met autoraamfolie verkleint u de kans op inbraken bovendien aanzienlijk, dieven zien immers niet wat er in uw auto ligt. Zo zijn uw waardevolle items beter beveiligd.

WAAROM RUITTINTEN?

Bij Ruittinten zijn wij gespecialiseerd in het blinderen van (Mercedes) autoruiten. Wij willen graag dat ons werk aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Als u uw Mercedes laat tinten kunt u bij Ruittinten in ieder geval het volgende verwachten:

  • De beste prijs kwaliteitverhouding – Wij werken enkel en alleen met Madico folie. Madico folie is zeer kleurvast en krasbestendig, daarnaast voldoet de folie aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Garantie – Wij zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in ons vak. U krijgt bij ons vakwerk en garantie op zowel montage als folie.
  • Advies op maat – Er zijn diverse manieren voor het tinten van uw auto ruiten. Het is daarom noodzakelijk u te laten adviseren om zo het mooiste resultaat te behalen.

SOORTEN RAAMFOLIES

Bij het blinderen van ramen zijn diverse raamfolies te gebruiken. Zo kunt u onder andere kiezen voor warmtewerend glasfolie of een afschermende glasfolie. Warmtewerend folie zorgt ervoor dat uw auto koel blijft. Erg prettig tijdens die warme zomerdagen. Afschermend glasfolie is een matte raamfolie dat zicht vermindert. Met afschermend glasfolie bepaalt u zelf wat de buitenwereld ziet en blijft de lichtinval goed.

GEBLINDEERDE MODELLEN MERCEDES

Bij Ruittinten hebben wij al veel verschillende modellen van Mercedes geblindeerd, waaronder de volgende modellen:

  • A, B, C, E en V Klasse
  • CLA en GLA

Bekijk onderstaande galerij met diverse auto’s van Mercedes waarvan wij de ruiten blindeerden.

KOSTEN MERCEDES RAMEN BLINDEREN

De kosten van het blinderen van ramen van een Mercedes verschillen per model en uitvoering. Aangezien een blindering altijd op maat is werken wij met persoonlijke offertes. Wilt u weten wat de kosten zijn van ramen tinten bij uw auto? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten