Voer- en vaartuigen

Wilt u uw boot een boost geven qua uitstraling? Dan is het blinderen van uw bootruiten een goede keus. Met de beste kwaliteit raamfolie zorgen we ervoor dat uw boot een upgrade krijgt op het gebied van uitstraling. Geblindeerde ruiten geven uw boot naast meer privacy ook een chiquere uitstraling en verhogen daarnaast de waarde van uw boot. Dit maakt het blinderen van uw bootruiten dus nog aantrekkelijker.

Voordelen van bootruiten blinderen

Het blinderen van de ruiten van uw boot brengt dus meerdere voordelen met zich mee, hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet:

 • De folie is UV-werend, wat ervoor zorgt dat er weinig UV-straling in het voertuig komt. Hierdoor wordt verkleuring van het interieur zoveel mogelijk tegengegaan, waardoor uw meubels en vloer langer meegaan.
 • De raamfolie blokkeert naast UV-stralingen ook de warmte. Hierdoor blijft uw voertuig goed koel en krijgt u het dus niet onnodig warm.
 • De folie op uw bootruiten geven het uiterlijk van uw boot een boost.
 • De folie zorgt voor meer privacy in uw boot.
 • De ruitfolie is voorzien van een certificaat dat laat zien dat het aan alle eisen voldoet.
 • Mogelijk op alle soorten bootruiten.

Voertuigen blinderen

Ruittinten blindeert niet alleen de ramen van bedrijfswagens en campers, maar ook van andere bijzondere voertuigen. Het blinderen van de ruiten van voertuigen zoals bouwmachines en tractoren brengt bijvoorbeeld meerdere voordelen met zich mee. Bouwmachines en tractoren zijn voertuigen waarin de bestuurders vaak veel tijd doorbrengen. Hierdoor is het belangrijk om ervoor te zorgen dat zij in een zo veilig en comfortabele mogelijke ruimte kunnen werken. Door de ruiten te blinderen zorg je ervoor dat de bestuurders minder tot geen last ervaren van het felle zonlicht. Hierdoor behouden ze beter het zicht tijdens hun werkzaamheden en wordt het tegelijkertijd minder warm in de cabine. Het koel houden van de cabine zorgt er tegelijkertijd voor dat de bestuurder minder gebruik hoeft te maken van de airconditioning. Dit zorgt ervoor dat er minder brandstof wordt verbruikt en brengt dus een duurzaam voordeel met zich mee. Het blinderen van de ruiten zorgt er ook voor dat de uitstraling van uw voertuig een positieve boost krijgt en dat de waarde van uw voertuig toeneemt. Hieronder hebben we alle voordelen van het blinderen van de ruiten van bouwmachines en tractoren op een rijtje gezet:

 • Beter zicht dankzij het verminderen van het felle zonlicht
 • Besparing van brandstof door minder gebruik van airconditioning
 • Meer veiligheid door het verminderen van het inbraakrisico
 • Meer privacy voor de bestuurder
 • Minder warmte in de cabine
 • Geen verkleuring van het interieur
 • Boost in de uitstraling van het voertuig
 • Waardestijging van het voertuig

Voertuigen Blinderen Voordelen

Voor elke ruit

Bij Ruittinten brengen wij raamfolie aan op elk model voer- of vaartuig. Heeft u een model met een speciaal gevormde ruit? Dat is voor onze ervaren monteurs geen enkel probleem. Dankzij jarenlange ervaring en kennis op gebied van het blinderen van ruiten zijn wij in staat om in elke situatie het mooiste en beste resultaat te halen. Wij brengen de folie zorgvuldig en precies aan en zorgen voor een strak geheel.

Waarom een voer- of vaartuig tinten bij Ruittinten?

Het blinderen van de ramen van voer- en vaartuigen vraagt om precisiewerk. Het is namelijk een specialistisch proces waarbij ervaring en voldoende kennis nodig zijn. Het aanbod aan diverse mogelijkheden zorgt er namelijk voor dat het moeilijk kan zijn om te bepalen wat de beste optie is voor uw voer- of vaartuig. Hieronder hebben we een aantal redenen onder elkaar gezet u bij ons aan het juiste adres bent om uw bootruiten te blinderen:

 • Bij Ruittinten voorzien we u van een goed advies, specifiek afgestemd op uw wensen en behoeften.
 • Wij zijn gediplomeerd in ons vak en garanderen daarom niets minder dan vakwerk
 • Wij bieden 2 jaar garantie op montage en wel 5 jaar garantie op de folie.
 • Wij werken enkel met de beste kwaliteit folie, namelijk Madico Window Films. Deze kwalitatief hoge folie is krasbestendig, zeer kleurvast en voldoet aan alle geldende veiligheidseisen.

Voer En Vaartuigen Met Tinten Van Ruittinten

Kosten van ramen blinderen bij voer- of vaartuigen

Voor strak getinte ruiten op uw voer- of vaartuigen tegen scherpe prijzen kunt u terecht bij Ruittinten. Wij zijn gediplomeerd en specialisten in ons vakgebied en behalen daarom altijd de beste resultaten. Daarnaast bieden wij garantie op de montage en ook op de raamfolie zelf. Genoeg redenen dus om voor Ruittinten te kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het blinderen van de ruiten van mijn boot of voertuig?

Afhankelijk van de boot of het voertuig, waarvan u de ruiten wilt laten tinten, stellen wij een offerte op. De prijzen lopen wat meer uiteen dan bij autoruiten, vanwege de meer verschillende afmetingen. Vraag een offerte aan en zet in de omschrijving dat het om een boot of voertuig gaat (en welk type)

Bespaart het tinten van mijn voertuigruiten echt energie?

Omdat het tinten van de ruiten warmte weert, blijft het koeler in het voertuig. Hierdoor hoeft u of de bestuurder ervan de airconditioning niet te gebruiken. Naast de andere voordelen als extra privacy, kunt u het tinten (mede door de waardestijging), dus zien als een investering.

Kan ik de ruiten van iedere boot of ieder voertuig laten tinten?

Wij zijn vrijwel altijd in staat om aan de aanvraag van onze klanten te voldoen. Neem voor de zekerheid contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Bekijk onze overige diensten