Van ruiten tinten bij bedrijfswagens tot raamfolie bevestigen op kantoorpanden; bij Ruittinten bieden wij diverse diensten rondom het tinten van ruiten. Met onze vakkundigheid zorgen wij dat u optimaal kunt genieten van alle voordelen die het tinten van ruiten biedt.

ramen blinderen 5-deurs auto

Autoruiten tinten

Bedrijfswagen Ruittinten

Bedrijfswagens & campers ruiten tinten

Warmtewerende folie

Raamfolie Gebouwen

Voer en vaartuigen ruiten tinten

Voer en vaartuigen ruiten tinten

Ruiten tinten

Wij tinten ramen van zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Dit doen wij met de beste materialen en helemaal op maat. Aan het tinten van ruiten zit wel regelgeving gebonden. Vanwege de verkeersveiligheid stelde de overheid een aantal voorwaarden in omtrent getinte ruiten. Zo is folie op de voorruit in Nederland verboden. Raamfolie op de achterruit, achterportieren en voorportieren is wel toegestaan. Deze eisen zijn gesteld, omdat oogcontact met andere weggebruikers bijdraagt aan de verkeersveiligheid. Bij Ruittinten zijn wij op de hoogte van de wetgeving rondom ramen tinten, mocht u vragen hebben over deze voorwaarden dan helpen wij u graag.

Raamfolie

Naast auto’s is het mogelijk om Raamfolie te bevestigen op ruiten van bijvoorbeeld kantoorpanden. Hiervoor zijn verschillende soorten folies beschikbaar die ieder een andere functie hebben. Reflecteert de zon vaak op computerschermen? Dan is zonwerend glasfolie de oplossing. Een ruimte koel houden doet u met warmtewerende folie. Daarnaast kunnen wij nog gebruik maken van afschermende folie, dit type folie vermindert zicht en geeft meer privacy. Wat uw wens ook is, wij zorgen voor passend raamfolie en professionele bevestiging.

Waarom Ruittinten?

Het tinten van ruiten draait om precisiewerk. Het vraagt om degelijke kennis en ervaring. Door de diverse mogelijkheden op dit gebied speelt advies een belangrijke rol bij het behalen van het mooiste resultaten en voldoen aan de eisen. Op deze manier sluit ons werk precies aan op uw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

  • Vakwerk – Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak.
  • Garantie – Wij leveren 2 jaar garantie op montage en 5 jaar garantie op folie.
  • Beste raamfolie  – Wij werken uitsluitend met Madico Window Films. Deze allerbeste folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet Madico aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Advies op maat.

Ruittinten prijzen?

De kosten voor het tinten van ruiten variëren. Voor scherpe prijzen kunt u terecht bij Ruittinten. Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom krijgt u bij ons garantie op zowel montage als de folie. Wij beschikken over de beste folie voor ieder raam. Neem contact met ons op voor deskundig advies of vraag een offerte aan.

Bekijk onze overige diensten