19

Bedrijfswagens & Campers

Vraag een offerte aan Telefonisch contact

Bedrijfswagens & Campers ramen blinderen

Bedrijfswagen tinten ofwel het blinderen van de ruiten van uw bedrijfswagen is een snelle manier om de waarde van uw bedrijfswagen te verhogen. Daarbij geeft het een chique uitstraling, verlaagt het de temperatuur in uw bedrijfswagen en de zonwerende raamfolie houdt de UV-straling voor 99 procent tegen. Vervoert u waardevolle spullen in uw bedrijfswagen? Dan zijn deze extra beschermd. Uw apparatuur, gereedschap of laptop(s), zijn veiliger als ze niet zichtbaar zijn voor inbrekers. Bekijk onze galerij, voor een sfeerimpressie van ons werk.

Ramen blinderen camper of bedrijfswagen

Ramen blinderen in het algemeen is precisiewerk. Wij van Ruittinten zijn gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten en ruiten van bedrijfswagens. Wij hebben de professionele kennis en ervaring en wij kunnen u goed adviseren. Zo geven wij u graag vrijblijvend advies over het tinten of blinderen van uw ruiten. Wij willen graag dat ons werk aansluit bij uw persoonlijke wensen. Gecombineerd met een persoonlijke service en een vriendelijke sfeer zorgen wij ervoor dat u 100 procent tevreden zult zijn.

  • Uv werend – reduceerd de hoeveelheid uv stralen. Verminderd de verkleuring van het interieur. Dit zorgt voor een langere levensduur van meubels en vloer. Tevens haalt dit de direct voelbare brandwarmte weg.
  • Veiligheidsfolie – om inbraak in te weren
  • Warmtewerende glasfolie – warmtewerende folie zorgt ervoor dat de auto koel blijft,

Waarom Ruittinten.nl?

Als u uw bedrijfswagen laat tinten of blinderen kunt u bij Ruittinten in ieder geval op het volgende rekenen:

  • ​Wij gaan voor kwaliteit.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van Madico Window Films. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet hij aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Wij bieden u garantie, namelijk 2 jaar op de montage en 5 jaar op de folie.
  • Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom mag u vakwerk verwachten en krijgt u bij ons altijd garantie op de folie en op de montage.
  • Wij bieden u advies op maat
  • Wij bieden de totaaloplossing, door middel van verschillende diensten.

Afspraak raamfolie bedrijfswagen

Ruittinten blindeert uw bedrijfswagen met raamfolie snel en vakkundig terwijl u wacht. Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een afspraak te maken buiten kantooruren? Zo bent u niet van de reguliere openingstijden afhankelijk. De folie op uw ruiten zorgt voor meer privacy en verlaagt de kans op inbraak. Mocht er onverhoopt toch ingebroken worden in uw bedrijfswagen nadat de raamfolie is aangebracht, dan is de folie gewoon meeverzekerd. Wanneer het gaat om waardevolle apparatuur en u te maken heeft met een hoge verzekering, kan na het indienen van de factuur de premie zelfs verlaagd worden. Wist u dat u ook de ruiten van bijzondere voertuigen en vaartuigen kunt blinderen? U bent bij Ruittinten altijd verzekerd van persoonlijke en optimale service.

Scherpe prijzen voor raamfolie auto

Bij Ruittinten kunt u rekenen op scherpe prijzen. U kunt onze prijzen bekijken op onze website. Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Dat kan ook. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar de prijs voor het blinderen van de ramen van al uw bedrijfswagens?

Vraag een offerte aan

Zit er verschil tussen het tinten van autoruiten en bedrijfswagens of campers?

In de basis zit er geen verschil tussen het tinten uw autoruiten en het tinten van de ruiten van uw bedrijfswagen of campers. Daarentegen vereisen de ruiten van bedrijfswagens, bestelbussen en campers ietwat meer maatwerk, vanwege de afwijkende afmetingen.

Welke regels gelden voor het blinderen van ruiten van bedrijfswagens en campers?

De regels voor het blinderen van de ruiten van uw bedrijfswagen of camper verschillen niet van die van uw auto. Oftewel, ook bij bedrijfswagens mag de lichtdoorlatendheid van de voorruit en de beide voorste zijruiten niet lager zijn dan 55%. Bij de achterste zijruiten en de achterruit mag dat wel, mits er een buitenspiegel aanwezig is, aan zowel de linker- als de rechterkant.

Hoeveel kost het tinten van de ruiten van mijn bedrijfswagens en campers?

De kosten van verschillen per type bedrijfswagen of camper en de bijbehorende ruiten. Bekijk onze prijzenlijst om een inschatting te maken en/of vraag een offerte aan om de concrete prijs te bepalen. We tinten de ruiten van elk (auto)merk.

Bekijk onze overige diensten