Ruittinten Banner 7 Vw

Bedrijfswagens & Campers

Vraag een offerte aan Telefonisch contact

Bedrijfswagens & Campers

Bedrijfswagen tinten ofwel het blinderen van de ruiten van uw bedrijfswagen is een snelle manier om de waarde van uw bedrijfswagen te verhogen. Daarbij geeft het een chique uitstraling, verlaagt het de temperatuur in uw bedrijfswagen en de zonwerende raamfolie houdt de UV-straling voor 99 procent tegen. Vervoert u waardevolle spullen in uw bedrijfswagen? Dan zijn deze extra beschermd. Uw apparatuur, gereedschap of laptop(s), zijn veiliger als ze niet zichtbaar zijn voor inbrekers. Bekijk onze galerij, voor een sfeerimpressie van ons werk.

Ramen blinderen

Ramen blinderen in het algemeen is precisiewerk. Wij van Ruittinten zijn gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten en ruiten van bedrijfswagens. Wij hebben de professionele kennis en ervaring en wij kunnen u goed adviseren. Zo geven wij u graag vrijblijvend advies over het tinten of blinderen van uw ruiten. Wij willen graag dat ons werk aansluit bij uw persoonlijke wensen. Gecombineerd met een persoonlijke service en een vriendelijke sfeer zorgen wij ervoor dat u 100 procent tevreden zult zijn.

Waarom Ruittinten.nl?

Als u uw bedrijfswagen laat tinten of blinderen kunt u bij Ruittinten in ieder geval op het volgende rekenen:

  • ​Wij gaan voor kwaliteit.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van Madico Window Films. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet hij aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Wij bieden u garantie, namelijk 2 jaar op de montage en 5 jaar op de folie.
  • Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons vak. Daarom mag u vakwerk verwachten en krijgt u bij ons altijd garantie op de folie en op de montage.
  • Wij bieden u advies op maat

Afspraak raamfolie bedrijfswagen

Ruittinten blindeert uw bedrijfswagen met raamfolie snel en vakkundig terwijl u wacht. Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een afspraak te maken buiten kantooruren? Zo bent u niet van de reguliere openingstijden afhankelijk. De folie op uw ruiten zorgt voor meer privacy en verlaagt de kans op inbraak. Mocht er onverhoopt toch ingebroken worden in uw bedrijfswagen nadat de raamfolie is aangebracht, dan is de folie gewoon meeverzekerd. Wanneer het gaat om waardevolle apparatuur en u te maken heeft met een hoge verzekering, kan na het indienen van de factuur de premie zelfs verlaagd worden. U bent bij Ruittinten altijd verzekerd van persoonlijke en optimale service.

Scherpe prijzen voor raamfolie auto

Bij Ruittinten kunt u rekenen op scherpe prijzen. U kunt onze prijzen bekijken op onze website. Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Dat kan ook. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar de prijs voor het blinderen van de ramen van al uw bedrijfswagens?

Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten