24

VOLKSWAGEN RAMEN BLINDEREN

Volkswagen is niet weg te denken uit de autowereld. Over de hele wereld rijden mensen in diverse automodellen van Volkswagen. Het grote automerk heeft inmiddels tientallen verschillende modellen op de markt gebracht. Iedere uitvoering net een tikkeltje anders dan de andere. Rijdt u in de klassieke Polo of juist met de handige bedrijfswagen Transporter? Welk model Volkswagen u ook heeft, bij Ruittinten kunnen wij uw autoruiten blinderen. Bekijk onze galerij maar!

Geblindeerde volkswagen modellen

In de afgelopen tijd hebben wij bij Ruittinten diverse Volkswagens geblindeerd, waaronder de onderstaande modellen:

 • Up!
 • Polo
 • Golf
 • Caddy
 • Touran
 • Passat
 • Touareg

VOORDELEN RAMEN BLINDEREN

Het blinderen van autoramen brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst krijgt een auto met geblindeerde ramen een stijlvolle uitstraling. Hoe mooier een auto eruit ziet, hoe hoger de waarde is. Verder houdt raamfolie ook UV-straling tegen. Hierdoor wordt de temperatuur in de auto niet te hoog gedurende de hitte in de zomer. Daarnaast verminderd het inkijk in de auto. Dit betekent dat waardevolle items als gereedschap, elektronica en persoonlijke bezittingen beter beveiligd zijn tegen diefstal.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Ramen blinderen van een Volkswagen is precisiewerk. Bij Ruittinten zijn wij gespecialiseerd in het blinderen van uw volkswagen autoruiten. Wij willen graag dat ons werk aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Als u uw Volkswagen laat tinten kunt u bij Ruittinten in ieder geval het volgende verwachten:

 • ​Wij gaan voor kwaliteit en leveren alleen vakwerk.
 • Wij maken uitsluitend gebruik van Madico folie. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet Madico folie aan alle geldende veiligheidseisen.
 • Wij bieden u garantie. Namelijk 2 jaar op de montage en 5 jaar op de folie.
 • Wij rekenen eerlijke prijzen.

REGELGEVING RAMEN BLINDEREN

De Nederlandse overheid heeft een aantal regels omtrent het blinderen van autoruiten. Deze regels zijn in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te waarborgen. Volgens deze regelgeving moet minimaal 75% van de voorruit en 70% van de voorste zijramen lichtdoorlatend zijn. Dit zorgt ervoor dat oogcontact met andere weggebruikers mogelijk blijft. Voor de achterruit en achterste zijruiten is volledige blindering wel toegestaan. Alle medewerkers bij Ruittinten zijn op de hoogte van de laatste wetgeving rondom het blinderen van autoruiten. Heeft u vragen over de regelgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

KOSTEN VOLKSWAGEN RAMEN BLINDEREN

Bij Ruittinten bieden wij aantrekkelijke prijzen in combinatie met hoogwaardige kwaliteit aan. Dit kunnen wij aanbieden door onze jarenlange ervaring en bekendheid binnen deze branche. De kosten van het blinderen van ramen van een Volkswagen verschillen per model en uitvoering. Aangezien een blindering altijd op maat is werken wij met persoonlijke offertes. Wilt u weten wat de kosten zijn van ramen tinten bij uw auto? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bekijk onze overige diensten