Volvo S90 ramen blinderen

Vraag een offerte aan Telefonisch contact

Volvo S90 ramen blinderen

Als opvolger van de Volvo S80, is de Volvo S90 een betrouwbare en comfortabele auto. Hij bestaat zowel met een korte als lange wielbasis, al zal u hoogstwaarschijnlijk ervaring hebben met de lange. Die is namelijk bedoeld voor de Europese markt. Om de nu al stoere uitstraling van deze auto nog toffer te maken, kunt u bij ons de ramen van uw Volvo S90 laten blinderen. Autoruiten tinten van uw Volvo S90 kent immers meerdere voordelen. Benieuwd naar de resultaten van voorgaande Volvo’s? Neem dan een kijkje in onze galerij.

Voordelen

Waarom zou ik de ramen van mijn Volvo S90 blinderen? Goede vraag. Het blinderen heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van uw auto. We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Uitstraling. Het blinderen van uw ramen geeft uw Volvo S90 een chiquere uitstraling.
  • Aangename temperatuur. Uv-straling zorgt voor warmte. De raamfolie die wordt aangebracht tijdens het blinderen, houdt deze uv-straling tegen. Het aantal graden daalt daarom aanzienlijk. De perfecte oplossing voor in de zomer!
  • Levensduur meubels en vloer. Dat de raamfolie UV-straling weert, heeft ook een ander voordeel. Normaal gesproken zorgt uv-straling ervoor dat het meubilair en de stoelen in een auto sneller verkleuren. Blindering vergroot dus ook hun levensduur.
  • Comfort. Andere deelnemers in het verkeer verblinden u minder makkelijk door de lichtwerende raamfolie. Een stuk comfortabeler rijden dus.
  • Privacy. Andere mensen kunnen niet bij u naar binnen kijken. Dat is niet alleen lekker voor uw eigen privacy, maar gaat ook diefstal tegen. Wanneer onzichtbaar is wat er in uw auto ligt, zijn potentiële dieven minder snel geneigd in te breken.
  • Waardevermeerdering. Door al deze voordelen vermeerdert de waarde van uw auto.

Beperkingen

Er zitten wel grenzen aan het blinderen van de ramen van uw Volvo S90. Zo heeft de overheid bepaald dat de voorruit en de beide voorzijruiten minimaal 55% van het licht behoren door te laten. De achterruit en de beide achterzijruiten mogen wél een lager percentage aan licht doorlaten, mits de auto beschikt over een werkende linker- en rechterbuitenspiegel. Wanneer de gemeten lichtdoorlatendheid te laag is, kan de politie uw kentekenbewijs invorderen. Daarom houden wij ons, als gecertificeerd bedrijf, keurig aan de regels.

Contact over blinderen ramen Volvo S90

Heeft u vragen over het blinderen van de ramen van uw Volvo S90 of over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op: ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bekijk gerust de tarieven. Hopelijk tot snel!

Foto's

Bekijk onze overige diensten