Volvo V60 ramen blinderen

Vraag een offerte aan Telefonisch contact

Volvo V60 ramen blinderen

Een mild hybride aandrijving, 529 liter bagageruimte, 95% zuivering van de lucht in de auto en 360° camera’s: de Volvo V60 is een gewilde en mooie auto om in te rijden. Om deze auto nog wat chiquer en praktischer te maken, bent u bij Ruittinten op de juiste plek. Wij blinderen namelijk de ramen van uw Volvo V60 en een heleboel andere Volvomodellen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of lees verder!

Precisiewerk

Het blinderen van de ramen van uw Volvo V60 lijkt relatief eenvoudig. Toch verkijken veel mensen zich op de vereiste vakkundigheid. Dat begint al vóór autoruiten tinten. Al snel lijkt de gekozen raamfolie te ordinair. Onze specialisten helpen u daarom bij de keuze van de kleur en de mate van doorzichtigheid, zodat uw auto een zo chic mogelijke uitstraling krijgt. Vervolgens brengen wij de folie nauwkeurig aan en zorgen we dat het uit één oppervlakte bestaat. De raamfolie die wij aanbrengen tijdens het blinderen van uw Volvo V60’s ramen, is uitsluitend folie van Madico, een toonaangevende producent van krasbestendige en kleurvaste folie. Al met al een knap staaltje precisiewerk van onze monteurs. Tot slot leveren wij twee jaar garantie op montage en vijf op de folie voor het blinderen van de ramen van uw Volvo V60.

Waarom Volvo V60 ramen blinderen?

Het blinderen van de ramen geeft uw Volvo V60 niet alleen een chiquere of stoerdere uitstraling, maar brengt ook talloze andere voordelen met zich mee. Allereerst houdt de folie UV-straling tegen. Uv-straling zorgt voor warmte en verkleuring. Op haar beurt zorgt blindering dus voor een lagere temperatuur en verhoogt het de levensduur van het interieur en de vloer in de auto. Bovendien wordt u minder snel verblind, doordat de folie felle lichten van andere verkeersdeelnemers weert. Ook daalt de kans op diefstal, doordat mensen niet kunnen zien wat er in uw auto ligt. Al deze voordelen bij elkaar opgeteld, resulteren in nog een voordeel: de waardevermeerdering van uw auto.

Contact en vragen

Voordat u de ramen van uw Volvo V60 bij ons laat blinderen, houdt u rekening met een aantal zaken. De wetgeving staat niet elke vorm en iedere mate van blindering toe. Zo stelt de overheid dat de voorzijruiten van een auto niet meer dan 45% van het licht mogen weren. Uiteraard zijn wij hiervan op de hoogte en zullen wij u daarin ook adviseren. Per ruit en per type auto verschillen bovendien de tarieven. Neem gerust een kijkje tussen onze eerdere werken, neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Bekijk onze overige diensten